Hoe plaats ik een bestelling en hoe kan ik betalen?

Hoe plaats ik een bestelling?

Kies bij een product de opties en plaats het product van je keuze in de winkelwagen door op de ‘in winkelmand’ te klikken. Klik vervolgens op ‘winkelmand bekijken’ om daarna door te gaan naar afrekenen. Vul je gegevens in en doorloop de stappen. Eventueel kun je een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat bij een eventuele volgende aankoop je gegevens automatisch worden ingevuld (dit is optioneel). Klik daarna op ‘bestelling plaatsen’. Nu kom je bij de betaal mogelijkheden. Pas als je op de knop ‘bestelling plaatsen’ drukt is je bestelling definitief.

Kan ik mijn bestelling af laten leveren op een ander adres?

Ja, dat is mogelijk. Laat dit weten in het veld extra informatie

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja, dat is mogelijk om uw bestelling op te halen

Krijg ik bericht wanneer ik een bestelling heb geplaatst?

Vlak na je bestelling ontvang je van ons systeem een orderbevestiging. Als je je bestelling ook al betaald hebt, bijvoorbeeld via iDeal,  wordt de bestelling direct verwerkt. Als dit op werkdagen voor 15.00 uur ’s middags is wordt je bestelling doorgaans de volgende verzonden.
Betaal je via bankoverschrijving of uit het buitenland, dan kan het 2 werkdagen duren voor we je betaling binnen hebben. Wanneer je betaling op onze rekening staat, wordt je bestelling direct in behandeling genomen.

Kan ik een bestelling wijzigen of annuleren?

Controleer altijd zorgvuldig je bestelling en gegevens voordat je de bestelling afrond. Orders die al zijn gefactureerd kunnen niet meer gewijzigd of geannuleerd worden. Wij adviseren om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice, dan proberen wij je verder te helpen.

Kan ik veilig bestellen bij Verwarmingspanelen-shop.nl?

Je kunt veilig en zonder zorgen bestellen via onze site Zie hieronder ons privacybeleid